Som medlem af Anficlub Denmark får du følgende:

Lukket Facebook side

På "Anficlub Denmark Medlemsside", vores lukkede facebookgruppe, får du adgang til læse de seneste opslag fra bestyrelsen og de øvrige medlemmer. Her organiseres bl.a. løbende møder på Anfi, for dem, der befinder sig der. Desuden diskuteres aktuelle emner og alle kan stille spørgsmål og svare. Her hjælper vi hinanden med at få endnu mere værdi ud af vores ophold på Anfi.

Nyheder

Vi deler løbende nyheder og artikler vedrørende Anfi Del Mar og klubben her på siden samt ii vores nyhedsmails som sendes til medlemmer.

Adgang til annoncering af køb/salg og leje/udleje

Medlemsklubben formidler løbende mange handler, både køb, salg og leje. Find aktuelle annoncer på vores Markedsplads. Er du medlem kan du bruge kontaktformularen for at komme i gang med dine annoncer.

Generalforsamlinger og øvrige møder i Danmark og på Anfi

I medlemsklubben holder vi jævnligt forskellige sociale arrangementer, særligt nede på Anfi, hvor medlemmer mødes på kryds og tværs. Hvert andet år har vi desuden generalforsamling, som holdes som et socialt arrangement med spisning, netværk og hygge. Se billedgalleriet her med et udpluk af billeder fra arrangementerne gennem tiden.